WEBSITE DESIGN

Creatief met het maken van websites

Uw website is de basis van uw digitale strategie. Tijdens onze samenwerking zal ons team de middelen gebruiken die nodig zijn om een ​​efficiënte, relevante en gemakkelijk te beheren website te ontwerpen die is aangepast aan uw verwachtingen.

  • Vereenvoudigde sitebeheer
  • Compatibel met Pc / MAC / Tablet / Smartphone
  • Gedetailleerde bezoekstatistieken
  • Site beveiliging en back-up systeem
  • Geoptimaliseerd voor natuurlijke verwijzing
  • Onderhoud en opleiding
Professionele Websites

Onze methode

WIJ LUISTEREN NAAR U.

WIJ WISSELEN MET U UIT

OP BRAINSTORM

WIJ BIEDEN ONZE OPLOSSINGEN

U KIEST DE OPLOSSING DIE U INSPIREERT

WIJ LANCEREN HET PROJECT

Uw partner voor professioneel webdesign

tot een duurzaam en succesvol website waar we allebei trots op zijn.

De sterke punten van ons productieaanbod

Ontwerpen

Ontwerper begeleid en definieert uw nieuwe website in overeenstemming met uw grafisch charter, uw positionering, uw doelstellingen, voor een designwebsite met een creatief concept. Er worden modellen van de pagina’s van uw site aan u gepresenteerd. Het doel is om in overeenstemming te zijn met uw waarden, een sterke grafische stijl te creëren en afgewezen te worden op al uw web- en gedrukte media.

Ontwikkeling

Nadat de modellen en het ontwerp zijn goedgekeurd, neemt ons technisch team bestaande uit integrators, ontwikkelaars en een SEO-expert de leiding over de ontwikkeling van uw website: implementatie van de technische oplossing, configuratie en invoer van geoptimaliseerde inhoud, front-end ontwikkeling en back-end om de site volledig beheersbaar te maken. We bieden 6 maanden garantie op al onze websites.

Training en online

We geven training om aan de slag te gaan met uw website en om naar uw site te verwijzen (meta’s, tags, advies over het schrijven van inhoud, enz.). Welke benadering u ook kiest, u kunt de inhoud van uw site altijd bijwerken zonder tussenkomst van ons. We integreren de Google Analytics-statistiektool op de website, die krachtig is, het stelt u in staat om de geschiedenis van bezoeken aan uw site te kennen (paginaweergaven, gebruikte trefwoorden, duur van bezoek, gebruikt materiaal, enz.) Maar ook om in het echt te weten tijd dat u uw site bezoekt.

SEO

We optimaliseren uw website om de positionering ervan in de natuurlijke resultaten van zoekmachines (voornamelijk Google) te promoten.

Alle functies die u nodig heeft voor het maken van uw website.

Profiteer van een aangepast ontwerp voor het maken van uw website. Onze grafisch ontwerpers maken voor u een volledig gepersonaliseerd grafisch charter, uitgedacht in overeenstemming met uw identiteit en uw positionering. Uw afbeeldingen worden niet ontworpen om “hype” of “modieus” te zijn, maar om uw afbeelding de duurzaamheid en ernst te geven die het verdient.

Dit aanbod omvat de integratie van de pagina’s in uw website (uitbreidbaar op aanvraag). Bijvoorbeeld:

Creëren van uw startpagina: uw startpagina is de meest bezochte pagina op uw site en dient om uw publiek een sterke en positieve eerste indruk te geven. Voor de meeste internetgebruikers is het ook vanaf uw startpagina dat ze toegang hebben tot uw aanbiedingen, uw geschiedenis en de contactsecties of om een ​​offerte aan te vragen. Het ontwerp van uw startpagina omvat daarom 3 hoofdthema’s:

Maak indruk op de internetgebruiker, in elke betekenis van het woord
Om goed te worden verwezen, wordt de startpagina in deze context als de belangrijkste van uw site beschouwd
Geef een navigatie weer die eenvoudige en directe toegang tot uw inhoud mogelijk maakt, waarbij de belangrijke delen van uw site worden gemarkeerd
Creatie van de interne pagina’s van uw site (aanbiedingen, het team, catalogus …): de verschillende pagina’s van de creatie van de website worden gebouwd in dezelfde gemoedstoestand als de startpagina: maak indruk, verwijs en zorg voor transversale navigatie. Afhankelijk van de aard van de gepresenteerde inhoud, zullen we ook verschillende technologieën gebruiken voor deze pagina’s: pagina’s van het formuliertype (contact, offerte, rekrutering), galerijen (foto’s, voorbeelden, recensies, enz.), Cataloguspagina’s, enz.

Ongeacht de gekozen aanpak, u zult altijd in staat zijn om de inhoud van uw site bij te werken zonder tussenkomst van onze kant.

Ons aanbod voor het maken van websites bevat alle functies die u nodig hebt om webpagina’s op uw site bij te werken en te maken, inclusief het maken van paginasjablonen.

Zo kunt u eenvoudig en snel nieuwe pagina’s aanmaken. Bovendien kunt u uw teksten rechtstreeks vanuit Word kopiëren en plakken, zodat u ze nog gemakkelijker kunt bijwerken.

‘Gratis pagina’-sjabloon:
Een gratis pagina is een pagina waarvan de inhoud sterk kan variëren. Dit type pagina kan vrij tekst, afbeeldingen, video’s, te downloaden documenten, links, tabellen bevatten … De vorm van de inhoud is gratis, maar deze pagina past altijd mooi in uw site met behulp van het sjabloon dat vooraf is opgesteld door onze grafisch ontwerpers .
“Blog roll + post” -sjablonen
Een blogrol is een pagina met de samenvatting van een reeks pagina’s, vaak in chronologische volgorde. Dit type pagina wordt bijvoorbeeld gebruikt voor de rubriek “nieuws” of om een ​​ander type inhoud weer te geven (klanten, projecten, enz.). De pagina’s waaruit een blogrol bestaat, zijn berichten. Ze zijn in elk opzicht identiek aan een gratis pagina, behalve hun afhankelijkheid van een blogrol.
“Fotogalerij” sjabloon
Met een afbeeldingengalerij kunt u afbeeldingen weergeven in de vorm van een galerij, met de mogelijkheid voor de gebruiker om in te zoomen op elke afbeelding. Bovendien kan elke afbeelding een beschrijving bevatten, die bijvoorbeeld wordt gebruikt wanneer de galerie een reeks producten presenteert.

De boom geeft de structuur weer van de secties (en subsecties) van uw website. Het is net zo belangrijk als de teksten zelf om de informatie te begrijpen.

Om uw lezers zo goed mogelijk tevreden te stellen, ordenen we uw thema’s (ideeëngroep) in een hiërarchische vorm en brengen zo de boomstructuur van uw website naar voren bij het maken van een website.

Vervolgens is het belangrijk om deze structuur aan te kunnen passen zonder de bestaande constructie van uw site in gevaar te brengen. Om deze reden stelt ons webbureau u de tool voor sectiebeheer ter beschikking, waarmee u met een paar klikken uw secties en hun hiërarchie kunt wijzigen (secties toevoegen, verwijderen, de volgorde wijzigen, enz.).

U kunt zoveel homepages maken als u wilt en vervolgens in realtime met een enkele klik tussen deze pagina’s schakelen. Dit is vooral handig wanneer u op ad-hocbasis over bepaalde onderwerpen moet communiceren voordat u terugkeert naar uw “standaard” homepage.

Als onderdeel van het maken van deze website bieden we u een mediabeheerder waarmee u uw video’s, geluiden en Flash-bestanden rechtstreeks op uw webpagina’s kunt weergeven. U kunt uw video’s ook vrijelijk integreren van sites zoals YouTube, DailyMotion, enz …

Deel uw bestanden vrij op uw website. Dankzij de bestandsbeheerder kunt u uw documenten en bestanden (Word, Excel, PDF, mp3, video, enz.) Delen als een link op uw pagina’s.

Voor het maken van websites is de zoekmachine in uw website geïntegreerd en wordt het gemakkelijker om informatie te vinden, vooral wanneer uw site veel pagina’s heeft.

Dankzij WordPress kunnen meerdere gebruikers aan uw site werken. Met deze tool kunt u gebruikers toevoegen en beheren die het recht hebben om toegang te krijgen tot de site om wijzigingen aan te brengen.

Implementatie van de FaceBook “I like” -tool, waardoor internetgebruikers uw site met een positieve mening aan hun FaceBook-profiel kunnen toevoegen en dus uw site kunnen delen met hun netwerk
Implementatie van de tool “naar een vriend sturen”
Implementatie van de tool voor het toevoegen aan sociale netwerken, met de mogelijkheid voor een internetgebruiker om uw site toe te voegen.

Google Analytics is tegenwoordig de meest gebruikte tool voor verkeersstatistieken op internet. Krachtig, het stelt u in staat om de geschiedenis van bezoeken aan uw site te kennen (paginaweergaven, gebruikte trefwoorden, duur van het bezoek, gebruikt materiaal, enz.) Maar ook om in realtime het aantal bezoekers op uw site te kennen.

Gepersonaliseerde training van 2 uur. Deze training omvat:

Training in het gebruik van de WordPress backoffice
SEO-training voor uw site (meta’s, tags, advies over het schrijven van inhoud, enz.)
Inleiding tot webmarketing (marketing- en webmarketingtechnieken)
Het maken van websites is pas compleet met kwaliteitstraining.

Toegewezen schijfruimte: 2000 MB
Bandbreedte toegewezen per maand: 5GB
Vertrouw op onze dedicated server inclusief:
Een altijd beschikbare bandbreedte van 200mb / s
Vier 64-bits dual-core processors, 24 GB RAM, RAID-schijven, Linux Debian …
Dagelijkse incrementele back-ups
Dagelijkse off-site back-ups
Uitbesteding 24 uur per dag, 365 dagen per jaar
Redundantie van verbindingen, elektrische redundantie
Toegang tot beveiligde schone kamers
Server gevestigd in Frankrijk

Vertrouw ons de aankoop van uw domeinnaam toe en profiteer van ons advies en hulp bij het creëren van subdomeinen, het beheer van DNS-zones, het splitsen van mail en webhosting. Als u al een domeinnaam heeft, zorgen wij voor de configuratie en de migratie indien nodig.

Back-ups van uw gegevens op schijven.

Hosting-server: real-time hardware RAID-back-ups

Inclusief gratis en onbeperkte technische assistentie via e-mail en op dringende gevallen telefoon.