FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Nog geen idee, hoe en waar je moet beginnen?

We kunnen dat doen voor u.

Wees niet bang! We zullen je door het hele proces leiden, je hand zo vaak vasthouden als je nodig hebt en je helpen bij alle technische aspecten die misschien eng lijken. We werken het best met klanten die het zware werk aan ons overlaten.


Vraag nu vrijblijvend offerte

Veel gestelde vragen

Wat kost een nieuwe website?

Er is geen juiste antwoord op deze vraag. Een website-ontwerp wordt geciteerd op basis van de behoeften van elk individueel project. Elke website is uniek en vereist andere componenten; wij ontwerpen en ontwikkelen op maat gemaakte websites speciaal voor uw bedrijf. We stellen veel vragen, beoordelen uw behoeften en geven u een offerte op basis van die beoordeling. 

Hoe lang duurt het om een nieuwe website te krijgen?

Gemiddeld streven we naar een doorlooptijd van één tot 4 weken, maar het tempo van elk project wordt bepaald door elke klant. Hoeveel invoer u kunt leveren tijdens de beginfase, uw beschikbaarheid met feedback, hoe snel de inhoud klaar is, dit alles heeft invloed op de snelheid van voltooiing. De functionaliteitbehoeften kunnen ook een rol spelen – complexere sites zullen meer tijd nodig hebben om te ontwikkelen.

Maak je alleen WordPress-websites?

Ja. WordPress is een geweldig contentmanagementsysteem dat nu meer dan 40% van het web aandrijft. Het enorme marktaandeel is te danken aan de flexibiliteit en het gebruiksgemak. Maak je geen zorgen, we leren je hoe je het moet beheren en helpen je op weg.

Moet ik lokaal zijn om met je te werken?
Nee! We werken ook met klanten over de grenzen. Ons team werkt ook op afstand, waardoor we het absoluut beste team voor ons bedrijf kunnen vinden.
Kan ik de site zelf updaten als deze gelanceerd is?

Ja! We vinden het geweldig als onze klanten de controle over hun website overnemen en leren deze zelf te beheren. We bieden u een opleiding om u op weg te helpen. (Opmerking: we beantwoorden graag uw vragen!)

Onderhouden jullie mijn site voor mij?

Natuurlijk! We bieden continue ondersteuning voor veel van onze klanten. Bekijk onze WordPress-ondersteuningspakketten.

Wordt mijn website mobielvriendelijk?

Absoluut! Het hebben van een mobielvriendelijke website is belangrijker dan ooit! We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat uw website er op verschillende apparaten goed uitziet. Meest websites zijn steeds nog niet compatible met de mobiel.

Wanneer betaal ik?

Voor de meeste projecten worden gelijke betalingen gedaan aan het begin, halverwege en aan het einde van het project, maar we kunnen met u samenwerken om een planning op te stellen die aan uw behoeften voldoet. We begrijpen dat dit een grote investering is en willen u op alle mogelijke manieren helpen om de kosten te dekken.

We accepteren Bancontact, PayPal en alle gangbare creditcards.

Hoeveel elementen heb ik in het proces?

Heel veel! Uw vraag en feedback is cruciaal in dit proces. We beginnen met veel vragen over uw behoeften, uw voorkeuren, uw wensen en werken met u samen om de juiste look en functionaliteit te ontwikkelen.

Wie schrijft de inhoud voor de site?

Meestal ben jij dat. U bent de expert op het gebied van uw bedrijf, dus het is meestal het beste als het van u komt. Als je hulp nodig hebt, kunnen we copywriters aanbevelen die tegen een meerprijs kunnen helpen bij het opschonen of schrijven van originele inhoud.

Waar moet mijn website worden gehost?

Hosting is super belangrijk! Als het op hosting aankomt, krijgt u waar u voor betaalt. We hebben een lijst samengesteld met onze absoluut favoriete hosts om je te helpen de juiste host voor de juiste prijs te vinden.

Wat als ik onderweg hulp nodig heb op mijn site?
We zijn er om je zo veel of zo weinig te helpen hoeveel dat je nodig hebt, en we zullen niet verdwijnen zodra de site is gelanceerd. We doen dit al vele jaren, dus we gaan niet snel ergens heen, ook niet in toekomst.

Wat kost een nieuwe website?

Elke website is uniek en vereist andere componenten; wij ontwerpen en ontwikkelen op maat gemaakte websites speciaal voor uw bedrijf.